Stories.


Gemeente Valkenswaard komt in Oud Dommelen met campagne 30 is hard zat!

Deze campagne is voor én door onze inwoners tot stand gekomen. “Een gezicht van een kind uit de wijk levensgroot afgebeeld, spreekt écht tot de verbeelding en daar zijn we trots op!”, aldus Bram Bots, wethouder Gemeente Valkenswaard. Onderzoek wijst uit dat medewerking van inwoners de impact van een campagne echt vergroot. Daarom hebben we hulp gevraagd aan kinderen en volwassenen uit de wijk met als resultaat: 6 levensgrote afbeeldingen van kinderen en 2 Welkomstborden aan het begin en einde van de wijk. Bovendien doen nog meer bewoners van de Westerhovenseweg en Bergstraat mee en hebben een bedankt-dat-u-zich-aan-de-snelheid-houdt-bord in de voortuin. 

Lees meer »

Esmée Berkelaar's Cranio Sacraal praktijk in beeld.

Ik liep binnen in het mooie oude pand aan de kruisstraat in Eindhoven. Boven op de zolderruimte stond een fijn muziekje op en stond Esmée een thee'tje klaar te maken. De naastgelegen yogaruimte van een collega was leeg. Haar knusse behandelruimte gevuld met leuke spulletjes had een fijne vibe. Eerst even kennismaken en daarna aan de slag. Cranio Sacraal therapie, een behandelvorm waar ik nog geen ervaring mee had maar wel wat weg had van energetische behandelingen waar ik wel ervaring mee had. Een bijzondere ervaring rijker liep ik een uur later iet wat rozig maar kalm de deur uit. 

Lees meer »

Beeks Zien & Horen in een nieuw jasje in beeld na uitbreiding en flinke verbouwing

Twee jaar terug maakte ik de eerste foto's van Kees' winkel voor het businessmagazine 'Rondom Valkenswaard' en later heb ik wat bewegende beelden gemaakt voor zijn websiteheader. Het plan was om vorig jaar al een uitgebreidere reportage te gaan maken. Echter, deed zich eind vorig jaar ineens de kans voor om het naastgelegen pand erbij te trekken. Een kans die Kees niet wilde laten liggen. De reportage moest even op zich laten wachten. Zo verdubbelde hij de lengte van zijn pui en kreeg hij er 30% meer winkelmeters bij. De eerste maand van 2021 stond in het teken van de verbouwing. De rest van het jaar was het genieten van deze extra werkruimte in een prachtige ambiance.

Lees meer »

Foto's voor de vacature campagnepagina voor Saris aanhangers i.o.v. ETown Recruitment Services.

Ik leerde Willem Molle  2,5 jaar geleden kennen toen ik nog zoekende was naar een passende nieuwe uitdaging voor dat ik besloot me toch volledig op fotografie toe te leggen. We hadden duidelijk een klik maar er was op dat moment geen reden om hier verder vorm aan te geven. Willem belde mij in dit voorjaar op voor foto's voor een artikel van Etown Recruitment Services in Frits Magazine. Deze foto's zijn deze zomer gebruikt voor het artikel en worden nog geregeld ingezet voor nieuwe content voor ETown. Nu was het tijd voor beeldmateriaal voor een klant van Etown; Saris Aanhangers. Een aanhanger bouwer met een serieus marktaandeel in Nederland en Europa.

Lees meer »

Portret shoot voor LEF magazine.

Tijdens een telefonische kennismaking met Sabine bespraken we even kort haar verhaal. Ik maakte daaruit op dat ze zich wat eenzaam heeft gevoeld in de tijden dat het slecht ging met haar man en bedacht dat ik haar wat geïsoleerd maar in haar kracht wilde neerzetten. Ze vertelde me dat ze op lastige momenten graag naar de waterkant ging. Zo spraken we een paar dagen later af in Almere om haar in beeld te brengen voor het artikel "familie verhalen".

Lees meer »

My 2020 story; a hell of a ride

'Weg met alle schijnzekerheid en mitsen en maren. Ik koos voor het diepe. Een jaar waarin ik vol overgave mijn passie voor fotografie een serieuze kans wilde geven om van te kunnen leven.'

Lees meer »