Mr. Suzanne van Dijsseldonk voor de lens voor SMART Advocaten.

Gepubliceerd op 1 december 2021 om 19:23

Onlangs heb ik deze Personal Branding Shoot voor Mr. Suzanne van Dijsseldonk van SMART advocaten uit Eindhoven gemaakt. We spraken af bij Bond in Eindhoven met deze te gekke foto's als resultaat.

Opname datum: 2 november 2021, Eindhoven

Mr. Suzanne van Dijsseldonk nam even geleden contact met mij op om de mogelijkheden voor een zakelijke portret fotoshoot te bespreken. Er was behoefte aan wat verschillend beeldmateriaal voor verschillende doeleinden. Denk aan profielfoto's voor socials en website en ook foto's die voor artikelen in vakliteratuur gebruikt kunnen worden. Suzanne werkt als advocaat bij SMART Advocaten en is mede eigenaar van de BV. Ze is gespecialiseerd in arbeidsrecht, familierecht en aansprakelijkheidsrecht.

Suzanne refereerde aan door mij gemaakte foto's die ze op social media voorbij zag komen van eerdere shoots met bekenden van haar. Met name de krachtige blikken in een aantal foto's sprak haar enorm aan. Ook het sfeertje vond ze prettig. Hoe het er verder uit moest gaan zien had Suzanne nog geen beeld van.

Tijdens een telefonische afspraak kwamen we tot het idee om de foto's op haar kantoor of op een plek waar ze ook wel eens met cliënten afspreekt te maken. Zodat het beeldmateriaal ook echt tot de verbeelding zou spreken. We zouden allebei nog even nadenken over een geschikte locatie. Suzanne vroeg of styling en visagie eventueel wat toe zou kunnen voegen en zodoende heb ik haar een voorstel gedaan voor een Personal Branding Shoot met visagie en styling. Suzanne had behoefte aan een foto of 10 en daar zouden we een ochtend voor nodig hebben was de planning. Ik ken visagiste en styliste Chris Beekwilder al zo'n 10 jaar en na een prettige eerdere samenwerking besloot ik haar te vragen voor deze opdracht. Het prettige aan Chris is allereerst dat het een fijn mens is en ten tweede dat ze zowel visagie als styling verzorgt. Vaak komt styling op mijn bordje terecht maar samen kijken naar een beeldinvulling draagt echt bij aan een beter eindresultaat. Chris besprak telefonisch met Suzanne wat haar behoeftes waren en wie wat zou doen wat betreft make-up. 

2 november spraken we af op kantoor aan de Luchthavenweg 53 in Eindhoven. Op locatie aangekomen besloten we direct door te gaan naar het bedrijfsverzamelgebouw Bond. De styling bij Bond is uitermate geschikt voor een shoot en daarom besloten we de vooraf geplande 1 of 2 foto's op kantoor over te slaan en direct na visagie door te gaan naar Bond.

Terwijl Suzanne in de make-up werd gezet, kon ik alvast mijn apparatuur gereed maken en een aantal plekken in test shots maken. Suzanne bleek een prettig model om mee te werken wat maakte dat de ochtend soepel verliep. We kozen voor een aantal close-up portretten in een kantoor situatie en een aantal staande portretten in het restaurant en in de hal. 2 kledingwissels waaronder ook een foto in toga die uiteraard niet kon ontbreken. 

Na een door mij aangeleverde proefselectie selecteerde Suzanne zelf welke beelden zij het mooist vond zodat ik deze wat extra aandacht kon geven in de nabewerking met als resultaat een shoot waar zowel Suzanne als ik erg tevreden mee zijn!

Quote Suzanne

"Wat een leuke ervaring was dit. Roel kon mijn specifieke wensen perfect vertalen, met prachtige foto's als resultaat. Ik voelde me ondanks de spotlight heel goed op mijn gemak. En ik heb ontzettend veel complimenten gekregen over de foto's. Een aanrader voor iedereen die zakelijke foto's wil laten maken!"SMART Advocaten

Luchthavenweg 53

5657 EA Eindhoven

www.smartadvocaten.nl