Esmée Berkelaar's Cranio Sacraal praktijk in beeld.

Gepubliceerd op 11 november 2022 om 11:24

Een persoonlijke vraagstuk bracht mij een tijdje geleden bij Esmée. Een mooi mens met prettige energie met veel passie voor haar vak. Na een paar behandelsessies vroeg ze mij om wat beeldmateriaal te maken van haar werk.

Ik liep binnen in het mooie oude pand aan de kruisstraat in Eindhoven. Boven op de zolderruimte stond een fijn muziekje op en stond Esmée een thee'tje klaar te maken. De naastgelegen yogaruimte van een collega was leeg. Haar knusse behandelruimte gevuld met leuke spulletjes had een fijne vibe. Eerst even kennismaken en daarna aan de slag. Cranio Sacraal therapie, een behandelvorm waar ik nog geen ervaring mee had maar wel wat weg had van energetische behandelingen waar ik wel ervaring mee had. Een bijzondere ervaring rijker liep ik een uur later iet wat rozig maar kalm de deur uit. 

Prettige lichte ruimte.

Mijn vriendin heeft een start gemaakt aan de opleiding tot Cranio Sacraal therapeut en op die manier kwam ik hiermee in contact. Ga het zelf maar eens ervaren bij een ervaren therapeut, zei ze. Via google vonden we Esmée. Na de eerste sessie met Esmée spraken we voor een tweede sessie af in haar praktijk aan huis. Ook hier had ze een prettige lichte ruimte ingericht waar ze haar klanten kan ontvangen. 

Bestaand licht voor een zachte sfeer.

Esmée had mijn website bekeken en vroeg mij of ik wat foto's van haar kon maken. We bespraken waar ze behoefte aan had en zodoende kwamen we tot het idee om 2 bekenden te vragen model te staan voor behandeling. Haar vriend en een goede vriendin waren bereid om te figureren. Met de behandeltafel zo'n beetje onder het dakkapel hadden we voldoende licht om zo de zachte sfeer te creëren die past bij de vibe van haar behandeling; zacht, ontspannend en zonder oordeel. Dus zonder extra kunstlicht of reflectieschermen kon ik met mijn lichtsterke objectieven deze zachte sfeer creëren. 

Web- en socialcontent.

Na een uurtje of anderhalf hadden we voldoende materiaal om haar website weer een opfrisbeurt te geven en wat beeldmateriaal om haar socials mee te vullen. Een nieuwe website zou nog volgen maar voor nu werd alleen wat nieuw beeldmateriaal toegevoegd. 

Direct meer conversie?

Steeds vaker mag ik voor (middel)grote bedrijven aan de slag. Vaak gaat het dan om meerdaagse shoots. Maar ook deze kleinere shoots voor een kleine zelfstandige vind ik erg tof om te mogen doen. Het directe contact, snel kunnen schakelen, de passie van vaak een jonge ondernemer en iets maken dat direct ingezet kan worden en vaak direct bijdraagt aan een professionelere uitstraling en daarmee voor conversie zorgt. Dus heb je behoefte aan direct meer conversie? Zorg niet alleen dat je goed vindbaar bent maar zorg ook dat de website of het socialmedia account dat wordt gevonden er gaaf uitziet! Daar help ik je beeldtechnisch graag bij! 

Oja!

En wat de behandeling mij heeft gebracht? Ik heb antwoord gekregen op vragen waarmee ik stoeide doordat ik dichter bij mijn gevoel kon komen. Zo wordt het toch wat ongrijpbare effect van de behandeling toch omgezet in een praktisch en meer tastbaar resultaat. Dank daarvoor Esmée!Praktijkruimte Eindhoven
Kruisstraat 53
5612 CD Eindhoven