My story.

Een wijs mens zei ooit tegen mij; "Roel, je moet van je hobby je werk zien te maken, dan hoef je voor je gevoel nooit meer te werken!" 

 

Roel van Moorsel

Als zoon van een vakfotograaf en fotohandelaar heb ik altijd al een interesse voor fotografie gehad.   

Ik ben een beelddenker. Deze beelden leg ik graag vast door middel van fotografie. Sinds een jaar of 10 is deze interesse een uitlaatklep en passie voor me geworden.   

Deze interesse kon ik tot 2014 deels kwijt in het parttime werken in de fotowinkel van mijn vader en moeder, Foto Video Valkenswaard en als hobby in het vastleggen van natuur, vakanties, portretten en af en toe een opdrachtje voor bekenden. Van 2007 tot 2009 ben ik filiaalmanager geweest van fotowinkels in Reusel en Hilvarenbeek. 

 

Van 2012 t/m 2019 was ik huisfotograaf voor mijn laatste baan in loondienst bij GGZ Momentum waarin ik verantwoordelijk was voor de marketing & communicatie waarin ik ook vaak een verhaal in beeld en tekst probeerde te vangen.  Storytelling Photography is waar ik áán van ga!

Ben je voor je reportagewerk op zoek naar een enthousiaste, ceatieve, meedenkende fotograaf?  Wie weet kan ik wat voor je betekenen.

Waar ik voornamelijk ervaring mee heb is veelal locatiefotografie zoals bedrijfsreportages, business shoots en feest- en event fotografie.

 

Door mijn achtergrond met marketing en communicatie vind ik het gaaf om concept om te zetten in beeld voor webcontent. Denk daarbij aan Personal branding shootsbusiness shoots, bedrijfsreportages voor het smoelenboek en  social media portretten.

Maar ook het vastleggen van de gehele online en offline bedrijfspresentatie, bedrijfsprocessen en productfotografie vind ik tof om te doen. 

 

Ik denk graag met je mee!

Roel van Moorsel