Beeks Zien & Horen in een nieuw jasje in beeld na uitbreiding en flinke verbouwing

Gepubliceerd op 24 december 2021 om 13:33

Kees Beeks bestiert inmiddels 10 jaar een prachtige opticien- en audicienzaak in Winkelcentrum "De Belleman" in Dommelen. Dit jubileumjaar begon met de uitbreiding naar het naastgelegen pand en resulteerde in effectief 45m2 meer winkeloppervlak. Kees vroeg mij zijn vernieuwde winkel en zijn team van inmiddels 8 man in beeld te brengen voor web-, social- en drukwerkdoeleinden. 

Twee jaar terug maakte ik de eerste foto's van Kees' winkel voor het businessmagazine 'Rondom Valkenswaard' en later heb ik wat bewegende beelden gemaakt voor zijn websiteheader. Het plan was om vorig jaar al een uitgebreidere reportage te gaan maken. Echter, deed zich eind vorig jaar ineens de kans voor om het naastgelegen pand erbij te trekken. Een kans die Kees niet wilde laten liggen. De reportage moest even op zich laten wachten. Zo verdubbelde hij de lengte van zijn pui en kreeg hij er 30% meer winkelmeters bij. De eerste maand van 2021 stond in het teken van de verbouwing. De rest van het jaar was het genieten van deze extra werkruimte in een prachtige ambiance.

Ondernemer pur sang

Warmte, professionaliteit, persoonlijke aandacht en prachtige brillen. Dat is het beeld dat ik krijg als ik bij Beeks Zien & Horen binnenstap. Een pareltje voor het winkelcentrum. Kees, altijd even vriendelijk, geïnteresseerd, relaxt en bedreven. Een ondernemer pur sang.  Een echte retailer die kwaliteit in alle opzichten bovenaan heeft staan. De beste apparatuur gecombineerd met vakkundig personeel. 

Beeldbank

Een nieuwe vloer, nieuwe presentatiewanden, nieuwe vitrine-inrichting en deels nieuw meubilair. Om door een ringetje te halen! Van de zomer maakte ik een kort filmpje voor de Kidsclub Theateractie in de Hofnar. Daar bespraken we het idee voor de reportage. Kees wilde graag een uitgebreidere beeldbank om huidig materiaal op de website te vervangen. Daarnaast wat materiaal ten behoeve van zijn socials en voor drukwerk. We hebben de reportage verdeeld over 2 halve dagen. Een halve dag op maandag toen de winkel dicht was voor het maken van de winkelbeelden. En een halve dag waarbij al het personeel aanwezig zou zijn voor portretten en teamfoto.

Zelfkritisch als ik ben

Voor de portretten heb ik gekozen om bij bestaand licht net even wat bij te flitsen met een lamp op statief. De winkelsfeer foto's zijn bij bestaand licht op statief in HDR gemaakt. Net voor de kerst heb ik deze beelden af kunnen leveren. Een uitermate tevreden Kees en de rest van het team vinden het een gaaf resultaat geworden. Zelfkritisch als ik ben, was ik deze ronde toch ook niet ontevreden.

Wederom super om met Kees te mogen werken. Een waardevolle samenwerking en een inmiddels bevriend ondernemer waar ik nog wat van kan leren!


Portretten & sfeerbeelden nieuwe winkel


Beeks Zien & Horen

Van Bruhezedal 18

5551 EW Valkenswaard

www.beeks-optiek.nl

040 201 0320

info@beeks-optiek.nl