Portret shoot voor LEF magazine.

Gepubliceerd op 2 juni 2021 om 16:45

Voor LEF magazine maakte ik in februari van dit jaar deze shoot. Deze moedige moeder en partner van een verslaafde man deelde haar verhaal in de rubriek "familie verhalen". In Almere ontmoeten we elkaar en maakte we deze beelden bij het late winterzonnetje.

Tijdens een telefonische kennismaking met Sabine bespraken we even kort haar verhaal. Ik maakte daaruit op dat ze zich wat eenzaam heeft gevoeld in de tijden dat het slecht ging met haar man en bedacht dat ik haar wat geïsoleerd maar in haar kracht wilde neerzetten. Ze vertelde me dat ze op lastige momenten graag naar de waterkant ging. Zo spraken we een paar dagen later af in Almere om haar in beeld te brengen voor het artikel "familie verhalen".

Locatie

Op google afbeeldingen zocht ik naar mooie plaatjes met een steiger. Dat leek mij een mooi platform om mee te werken. Ik vond deze steiger. Maar waar lag die steiger? De kustlijn bij Almere is lang... Na wat speurwerk op google maps vond ik de locatie en bij aankomst waren we beiden happy met de plek.

Mooie ontmoeting

Na wat test plaatjes om wat te laten wennen ontdooide ze en maakten we een mooie serie beelden. Uiteindelijk zouden er maar 3 beelden geplaatst worden maar ik wil altijd voldoende keuze hebben dus schoten we er genoeg. Na een klein uurtje waren we klaar en namen we afscheid. Met een goed gevoel huiswaarts en eenmaal thuis direct editen om de deadline van een paar dagen later te respecteren.

Bij de redactie van LEF magazine waren ze zeer tevreden en ook Sabine was erg blij met het resultaat. Mooie ontmoetingen voor een mooi blad.