Productfotografie voor nieuwe webshop Lorino.nl

Gepubliceerd op 18 mei 2021 om 14:57

Trendy betaalbare zonnebrillen, sieraden en tassen. Eigen ontwerpen, eigen merken en gevestigde merken geselecteerd en samengebracht op een nieuw platform; www.lorino.nl 

 

Een vak apart.

Lorino.nl zocht een partij die foto's kon leveren voor de nieuwe nog te lanceren webshop. Het ging om een aanzienlijk aantal producten. Bulk productfotografie is een vak apart maar interessant om eens te onderzoeken of ik de juiste partij voor haar kon zijn. We spraken af voor een overleg waarin de eigenaresse vol passie en vastberadenheid deelde over haar plannen; zelfontworpen en een selectie van bestaande betaalbare trendy sieraden, zonnebrillen en tassen aanbieden middels een nieuwe webshop.

"Een gouden zet".

Ik stelde voor om bij wijze van test vrijblijvend een aantal producten te fotograferen. Op die manier had ik de gelegenheid te testen hoeveel tijd ik kwijt zou gaan zijn met fotografie en nabewerking per product, kon ik een voorstel doen en kon er een inschatting gemaakt worden of de prijs/kwaliteit aansloot bij de verwachtingen. Het resultaat was naar tevredenheid. Na een scherpe gespecificeerde offerte zijn we tot een akkoord gekomen en zijn we samen een aantal dagen de studio in gegaan om de fotografie te verzorgen. Een deel van de producten diende nog geleverd te worden waardoor we ad hoc nog een dagje de studio in moesten om voor de deadline alles klaar te krijgen.

Uitpakken, poetsen en klaarzetten op de opnametafel kon de klant mooi zelf verzorgen zodat ik me kon focussen op het maken van het perfecte plaatje. Dit bleek een gouden zet om tijd te winnen en zodoende ook direct samen af te kunnen stemmen hoe we de producten het mooiste in beeld konden brengen.

Lorino.nl live!

De producten dienden vrij van achtergrond aangeleverd te worden zodat er eventueel een andere kleur achtergrond achterplaats kon worden of bij een witte achtergrond anders altijd fris ogen in een overwegend witte webshop. Na een snelle levering en het vullen van de webshop kon www.lorino.nl vorige week live! Heel tof om te horen dat de bestellingen aardig beginnen te lopen voor ze!

Ik wens jullie veel verkoop successen toe en hoor hopelijk snel wanneer de nieuwe collectie weer gefotografeerd mag worden! ;)

 

Behoefte aan goede en betaalbare product fotografie? Laten we dan eens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!


Een selectie van de productfoto's.


Lorino.nl

ESP 106, 5633 AA, EINDHOVEN

040 - 29 84 790

info@lorino.nl

www.lorino.nl