mr. Iris Cuijten in beeld voor Rondom Valkenswaard.

Gepubliceerd op 30 maart 2021 om 10:27

Iris Cuijten komt met een korte reeks artikelen in business magazine Rondom Valkenswaard. Als zelfstandig advocate van haar eigen kantoor genaamd mr. Cuijten Advocatuur zal ze de lezers informeren over haar kennisgebied. Er was behoefte aan wat nieuw beeldmateriaal ondersteunend aan haar verhaal. Zodoende spraken we af bij Markt 14 in Valkenswaard voor het schieten van een kleine storytelling reportage.

Opname datum 22-3-2021

Een prettige informele sfeer werd er beoogd neer te zetten. De sfeer van een horeca setting draagt daar al gauw aan bij. Een belletje met Jacques Panken van Markt 14 en het was zo geregeld. 'Jacques, vindt jij het oké om ook in beeld te komen als gesprekspartner van Iris?' ~Prima!   Zodoende konden we het aantal personen in één ruimte ook beperken tot het minimum.

Dit hadden we duidelijk gemist!

Iris is net als ik iets meer dan een jaar onderweg als zelfstandig ondernemer. Een bijzondere tijd om te starten. Door de maatregelen genoodzaakt om wat meer in afzondering te werken in plaats van eens in een gezellige setting te werken als Markt 14. Even aan de bar bijpraten over de afgelopen tijd en we deelden onze plannen voor de toekomst. We voelden alle drie dat we dit duidelijk hadden gemist. Hopelijk kan de horeca snel weer openen zodat we elkaar weer vaker kunnen gaan zien in deze setting.

Wat willen we in beeld brengen?

Iris wilde graag op een buiten locatie in Valkenswaard beelden maken. Maar aangezien de Markt open ligt en ze al eerder beelden heeft gemaakt bij de Kunstkeuken, waar ze graag komt, kwamen we niet direct op een andere geschikte locatie. Ik zag ook niet direct de beelden voor me die aan zouden sluiten bij haar stuk in Rondom. Daarnaast wilde Iris haar beelden ook voor social media doeleinden kunnen gebruiken. Ik stelde voor om een horeca locatie te kiezen als decor. Altijd een prettige ambiance en sfeer voor leuke plaatjes. Ik zag me Iris in de rol van Advocaat mr. Cuijten in gesprek met een cliënt om een zaak door te spreken. In dit geval met horecaondernemer Jacques van Markt 14. We beoogden een vijftal settingen in beeld te brengen. Een binnenkomst, een situatie waarbij Iris zelfstandig aan het werk was, in gesprek was met Jacques aan een tafel en met laptop aan de bar zat. Als laatste bedacht ik dat het leuk was om haar gave telefoonhoes in beeld te brengen vanaf buiten door het raam. Even was er het plan om ook nog wat beelden te maken bij haar op kantoor bij Place for Bizz maar Iris besloot na het zien van de beelden op mijn camera dat ze tevreden was de beelden we geschoten hadden.  It's a wrap!

Direct bij thuiskomst editen en afleveren voor de deadline van Rondom...

mr. Cuijten Advocatuur

Kerkhofstraat 21

5554 HG Valkenswaard

www.mrcuijten.nl