Christian van Geel voor de lens voor een artikel in het Financieel Dagblad.

Gepubliceerd op 15 januari 2021 om 14:30

Voor een artikel in Het Financieel Dagblad had Christian van Geel behoefte aan een nieuwe portretfoto van zichzelf. Hij belde mij met de vraag of ik dit met enige spoed kon verzorgen. Hij had behoefte aan wat meer foto's voor verschillende toepassingen. Zo kwam deze personal branding shoot tot stand.

Opname datum 18-11-2020 - Strijp-S | Eindhoven

"Business casual" was de stijl die aan zou sluiten bij het artikel in Het Financieel Dagblad (FD) en bij de no-nonsense cultuur van Dynatos, een strategisch adviesbureau voor financiële procesautomatisering waar Christian verantwoordelijk is voor de sales & marketing.

Spoedje.

Christian en ik kennen elkaar van onze jeugdjaren bij RKVV Dommelen en uit het uitgaansleven in Valkenswaard. We hadden elkaar al zo'n 10 jaar niet echt gesproken en het was direct een leuk wederzien na al die tijd. Veel oude herinneringen te delen wat voor een relaxte sfeer zorgt en bijdraagt aan het beeldmateriaal. Christian had wat haast met het aanleveren van in ieder geval 1 foto voor in het FD. Dat was natuurlijk geen enkel probleem en een dag later had hij het benodigde materiaal met als reactie: 'Gave foto's hoor! Echt te vet!' Daar doe ik het voor!   

Strijp-S blijft fijn.

Christian woont vlakbij Strijp-S waar hij graag komt en graag als decors wilde gebruiken voor de shoot. Wat mij betreft een goede keuze die aansluit bij de gekozen stijl. In een uur of 1,5 hebben we op een aantal plekken rondom het Ketelhuisplein de beelden kunnen schieten. Even samen de beelden doorgelopen en geconcludeerd dat er voldoende materiaal aanwezig was voor ongeveer 10 foto's. 

Succes met de business Christian en wellicht tot snel weer.