Lifestyle shoot & packshots voor lancering nieuw damestassen merk; Quinevère

Gepubliceerd op 10 december 2021 om 09:52

Evy Tempelaars komt met een nieuwe lijn van duurzame, tijdloze damestassen gemaakt van vegan appel leer met als brandname "Quinevère". Aan mij de eer om de fotografie voor deze lancering te verzorgen.

Opname datum: 27 oktober 2021, Eindhoven

Evy Tempelaars heeft een achtergrond in Finance maar al jaren heeft ze de droom om een eigen tassenmerk te lanceren. Haar liefde voor dieren, fashion en haar voorkeur voor duurzame producten brachten haar op het idee om een bio-based vegan tassenlijn te gaan ontwerpen. Na een fase van ontwerp en keuze voor materialen vond ze het juiste kleinschalige atelier in Guangdong in China dat bekend staat om technologische ontwikkeling en fashion industrie. Na het productieproces was het tijd voor het lanceren van het merk waarvoor fotografie erg stijl bepalend is. 

Evy en ik zaten begin 2021 al aan tafel om te spreken over de plannen voor fotografie. We bespraken mogelijke locaties, wat voor model passend zouden zijn en hoe dit er uit moest komen te zien. Het raamwerk voor de website stond toen nog niet. We kozen voor een wat ruwere stoerdere sfeer die wat in contrast zou staan met de tijdloze strakke tassen. We kozen Fifth NRE in Eindhoven als locatie en huurden de bar voor een dag af. Na het regelen van kleding, visagiste en model kon de draaidag gepland worden. 

Lifestyle & packshots

We hadden die dag mooi daglicht dat het pand binnenviel. In combinatie met kunstlicht kon ik hier prettig gebruik van maken. De locatie leende zich uitermate voor de sfeer die Evy neer wilde zetten. De prettige samenwerking met Evy en model maakten dat we de beelden hebben kunnen maken die we voor ogen hadden. 5 uur later waren de beoogde shots gemaakt. Na de shoot overhandigde Evy mij de dozen met alle tassen om daarvan vervolgens in de fotostudio packshots te gaan maken voor de webshop. Ik kon aan het werk met de nabewerking en productfoto's. 

Finetuning & lancering

Na aanlevering van de beelden was Evy blij verrast met het resultaat. De website is inmiddels gelanceerd en de eerste verkopen hebben plaatsgevonden! Op zoek naar een stijlvolle, tijdloze, duurzame tas gemaakte van appelschillen leer? Neem eens een kijkje op de website van Quinevère.


Lifestyle Fashion Fotografie


Packshots Product Fotografie


Quinevère

Eindhoven

info@quinevere.com

www.quinevere.com