Foto's voor de vacature campagnepagina voor Saris aanhangers i.o.v. ETown Recruitment Services.

Gepubliceerd op 30 november 2021 om 14:36

Na een eerdere samenwerking voor een artikel in Frits magazine was het nu tijd voor een samenwerking met Willem Molle om waardevolle content te maken voor een campagne pagina voor een klant van ETown recruitment services; Saris Aanhangers in Hapert.

Ik leerde Willem Molle  2,5 jaar geleden kennen toen ik nog zoekende was naar een passende nieuwe uitdaging voor dat ik besloot me toch volledig op fotografie toe te leggen. We hadden duidelijk een klik maar er was op dat moment geen reden om hier verder vorm aan te geven. Willem belde mij in dit voorjaar op voor foto's voor een artikel van Etown Recruitment Services in Frits Magazine. Deze foto's zijn deze zomer gebruikt voor het artikel en worden nog geregeld ingezet voor nieuwe content voor ETown. Nu was het tijd voor beeldmateriaal voor een klant van Etown; Saris Aanhangers. Een aanhanger bouwer met een serieus marktaandeel in Nederland en Europa.

Exposure

Willem biedt zijn klanten middels een vacature campagnepagina een product dat uniek is en een erg waardevolle aanvulling is op de "werken bij" pagina's van bedrijven. Een pagina die gekoppeld is aan de verschillende vacature platforms en daarmee voor veel exposure van openstaande vacatures zorgt.  Een mooi product waarvoor Willem en ik een raamovereenkomst hebben gemaakt voor de bouw van nieuwe campagnepagina's waarvoor ik de fotografie verzorg. Zodoende weet Willem waar hij aan toe is bij het maken van een offerte voor zijn product.

Prettige wisselwerking

Ik ben overal bij betrokken en dat maak de wisselwerking met Willem en de klant erg prettig en maakt dat we snel prettig open kunnen communiceren. Van overleg met de klant, het scripten van de draaidag en het inzetten van het materiaal. In het geval is er direct behoefte om engineers aan te trekken. Daarvoor is zijn een aantal situaties in het productieproces in beeld gebracht en een aantal medewerkers die zijn geïnterviewd door Willem. Onlangs lanceerde Saris Aanhangers uit Hapert deze campagne pagina. 

Het kan toch niet anders dan dat dit bij draagt aan leads voor het vullen van deze vacatures!?


ETown Recruitment Services

Jan Deckersstraat 29

5591 HN Heeze

www.etown.nl


Saris Aanhangers

Metaalweg 7

5527 AE Hapert

www.saris.net