Showroom shoot bij HDM wonen in Peer.

Gepubliceerd op 2 november 2020 om 11:14

De nieuw ingerichte showroom van HDM wonen in Peer in beeld gebracht door de filmmakers van Mixmotion en Roel van Moorsel Fotografie. Een toffe shootdag met sfeervolle content voor drukwerk, web en socials als resultaat. 

HDM staat vooral bekend als groothandel voor de retail branche in vloeren, wandpanelen, plafonds en outdoor producten. Tegenwoordig richt HDM zich ook op de consumentenmarkt. Hiervoor heeft de showroom een nieuwe look gekregen en is het gehele assortiment nu ook te aanschouwen voor de consument. Zo kun je daar van woonkamer, tot keuken tot badkamer geheel naar smaak laten samenstellen door een van de adviseurs. Bezoek de website om te zien hoe zowel het fotomateriaal als de video, die hiervoor is gemaakt door het team van Koen Vlemminx van Mixmotion, is ingezet op wonen.hdm.be 

Woon-totaalconcept van a tot z.

Veel mensen zijn al bekend met de producten van HDM welke in de schappen liggen bij o.a. veel bouwmarkten. Dat HDM de consument nu rechtstreeks wil leveren past bij de strategie die het bedrijf heeft gekozen. Een woon-totaalconcept bieden en daarmee de klant van a tot z ontzorgen. Wat mij opviel bij het bezoeken van HDM was de relaxte sfeer tussen de collega's van verkoop, marketing en magazijn. Een stel gezellige maar bovenal ook kundige verkoopadviseurs vormt een warm welkom in deze prachtige, zoals dat in België zo mooi heet, 'toonzaal'.

Samenwerking is key.

Het eerste deel van de draaidag hebben we de showroom zonder modellen in beeld gebracht en na de lunch voegde het stel dat model stond als klant zich toe aan de setting. Een erg prettige samenwerking met zowel Mixmotion, de modellen, marketing team en verkoopteam heeft bijgedragen aan een prettige samenwerking met een mooie beeldbank voor drukwek, socials en website als eindresultaat. Wanneer de corona-maatregelen het weer toelaten, zullen we nog wat laatste beelden gaan maken van de showroom, het magazijn en personeelsportretten van het complete team van HDM. Ik kijk uit naar een leuke verdere samenwerking!