Mijn #coronadashboard; 'Ales sal reg kom'.

Gepubliceerd op 15 oktober 2020 om 11:38

Mooie beelden realiseren is tweeledig; fotograferen en editen. Zonder fotografie natuurlijk geen edit-werk. De tijdsverhouding is ongeveer fiftyfifty. De laatste tijd heb ik heel veel te werken gehad waar ik enorm dankbaar voor ben. Daardoor heb ik nog aardig wat edit-werk liggen zodat ik de komende weken een groot deel van mijn tijd 'Corona Proof', lekker in mijn eigen energie, thuis kan werken.

thuiswerken

Thuiswerken is zo verkeerd nog niet. Radio’tje aan, tevreden spinnende kat naast me op de vensterbank, keertje sporten of een boodschap tussendoor. Lekker in mijn eigen tempo. Een prettige afwisseling naast het op pad, op avontuur gaan om mooie beelden te maken als je het mij vraagt. Mooie beelden die ondersteunend zijn aan het verhaal, de boodschap van een onderneming. Het blijft altijd weer spannend of je hetgeen je voor ogen hebt in beeld kunt vangen. Zeker als starter die nog in zijn eerste jaar zit en nog veel te leren heeft. Maar Storytelling Photography is gewoon waar ik blij van word!

Liever geen snotneus.

Als zelfstandige in deze tijd, kan ik het me niet permitteren om een snotneus op te lopen aangezien ik dan niet op een klus kan verschijnen. Maar om te voorkomen zonder edit-werk te komen te zitten, zal ik toch op pad moeten blijven gaan. Gelukkig kan ook dit prima 'Corona Proof'. Aan de andere kant van de lens kan ik, met mondkapje op, de 1,5 meter prima respecteren. 

Michael jacksen a.k.a. Jacks

Mobiele studio.

Veel bedrijven gaan thuiswerken en onderhevig aan die verandering heb ik, net als in maart, inmiddels weer een aantal strepen door opdrachten in mijn agenda kunnen zetten. Voor een andere opdrachtgever waarvan het gros ook thuis is gaan werken, ga ik voor personeelsportretten met mijn mobiele studio bij de mensen thuis langs. Zodoende kan er gewoon content gemaakt en aangeleverd worden en zal de realisatie van de nieuwe website niet stagneren. Een mooi voorbeeld van hoe we niet alleen mij als kleine zelfstandige aan het werk kunnen houden, maar ook die websitedesigner en de opdrachtgever verder kunnen en hun gestelde doelen kunnen realiseren.

'Ales sal reg kom as ons almal ons plig doen'.

Een mooie Zuid-Afrikaanse uitspraak die aansluit bij deze tijd. Ik wil iedereen in deze tijd heel veel succes wensen.

Houdt je aan de maatregelen, wees creatief, verlam niet, en kijk wat wel kan! 💪

Roel.

coronadashboard