Gratis Headshot / Profielfotoshoot voor iedereen die deze écht kan gebruiken.

Gepubliceerd op 2 april 2020 om 16:11

Onlangs kon je via mijn Facebook campagne deelnemen aan een gratis Headshot / Profielfotoshoot winactie. Er waren 3 gratis headshots te winnen. De winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt maar euforische berichtgeving hierover voelde ongepast. Ik voel dat ik gezien de corona crisis, waarin we verkeren, wat extra's wil doen...

Is jouw baan een onzekere factor geworden?

De huidige situatie waarin we terecht zijn gekomen treft in zekere mate iedereen maar heeft op de een meer invloed dan op de ander. Werk je in een branche die hard wordt getroffen door deze crisis, dan kan het zomaar zijn dat je baan ineens een onzekere factor is geworden. Of misschien ben je net als ik zelfstandige en hebben de maatregelen direct invloed op je inkomen.

Moet je hierdoor op zoek naar een andere baan en kun je voor je c.v. en LinkedIn profiel wel een goede professionele profielfoto gebruiken?

Dan wil ik jou graag een handje helpen!

Ik heb besloten om naast het weggeven van de 3 gratis headshot shoots t.w.v. 95 euro mijn aanbod ook gratis mogelijk te maken voor diegene die zich aangesproken voelen en door de huidige situatie een goede profielfoto écht kunnen gebruiken. 

Voel jij je aangesproken?

Stuur mij dan een berichtje via onderstaande WhatsApp link zodat ik een afspraak met je kan inplannen. De shoot zal op een buitenlocatie in Eindhoven plaats gaan vinden. Je ontvangt 3 foto's welke vrij te gebruiken zijn. Met vanzelfsprekend inachtneming van de 1,5 meter afstand maatregel, kunnen we dit wat mij betreft gewoon plannen.