10-jarig jubileumsfeest Brameda

Gepubliceerd op 21 februari 2020 om 16:19

Opname datum: 25-10-2019

'Een feestje om nooit te vergeten'. Dat was het doel van de drie vrienden die 10 jaar geleden samen het avontuur aan gingen en wat heeft geleid tot een succesvolle handelsonderneming met 13 man personeel en momenteel op de vooravond staan van een verhuizing naar een nog grotere bedrijfshal.

 

Hoe gaaf is het als je een feestje kunt geven voor 75 man in je eigen bedrijfshal? Daan Terhaag vroeg mij om deze avond van begin tot eind vast te leggen. Beginnend met een receptie en een korte presentatie en speech van de heren, gevolgd door een 5-gangen diner aan een lange tafel waar 75 personen aan plaats konden nemen tussen de magazijnstellingen. Al dinerend en kletsend waren de gasten zich er niet van de bewust dat er aan de andere kant van deze stellingen een dik feest op hun te wachten stond. Tot in de late uurtjes ging het hier los op lekkere house beats en als klap op de vuurpijl kwam niemand minder dan  DJ Paul Elstak nog even acte de présence geven. Hoe vet is dat? Oud Hollands hakken in driedelig-kostuum. Een feestje geven vanwege het 10-jarig bestaan en samen met deze eindbaas achter de draaitafels je gasten toe te juichen!?

 

Branco, Merijn en Daan (Brameda) hebben samen met hun gasten van begin tot eind genoten van deze onvergetelijke avond. Op naar het volgende jubileum in de nieuwe bedrijfshal in Valkenswaard.

Proficiat mannen, jullie mogen trots zijn!