Personal Branding shoot Lavinia Rip - CtrlVA

Gepubliceerd op 10 februari 2020 om 13:15

Opname datum: 27-9-2019

Net even wat spannender dan wat staatsieportretten in de studio. Wat foto's waarmee ik voor zowel mijn website als mijn social media berichten even mee uit de voeten kan. Dat was de behoefte van Lavinia Rip, eigenaresse van CtrlVA.

 

CtrlVA is jouw virtuele sneltoets voor online marketing project- en businessmanagement. Lavinia en ik kennen elkaar van de MBO -opleiding Marketing en Communicatie en het was leuk elkaar in een andere hoedanigheid weer eens te ontmoeten en van elkaar te horen hoe we beiden onze weg hebben gevonden naar zelfstandig ondernemerschap. We spraken over locatie voor de shoot. Lavinia wilde graag zowel binnen als buiten wat opnames maken en zo kozen we een locatie waar Lavinia graag komt en qua setting ook overeenkomt met een setting waar ze haar klanten zou kunnen ontvangen voor een kennismaking. Zo kwamen we bij Meester Keeman uit en 'T gat van Waalre omdat dat zo lekker in haar achtertuin is. 

 

Na een uurtje fotograferen bij Meester Keeman en een half uurtje bij 't Gat van Waalre, was mijn eerste Personal Branding Shoot een feit. Een aantal dagen later deelde ik de beelden met Lavinia die erg blij was met de foto's en zo doende haar website kon voorzien van nieuw beeldmateriaal.Lavinia's LinkedIn profiel

Op zoek naar een enthousiaste partij om planmatig invulling te geven aan je socials? Zoek dan eens contact met Lavinia!