Personal Branding Shoot Boukje van Lierop - BVL

Gepubliceerd op 16 november 2019 om 10:57

Opname datum: 10-11-2019

Boukje belde mij met de vraag of ik een paar plaatjes kon schieten van haar voor haar nog te lanceren website voor haar eigen praktijk als verslavingsdeskundig coach. Vanzelfsprekend werd ik enthousiast omdat dit is wat ik graag doe; concept en verhaal omzetten in beeld. 

Ik had direct een aantal vragen voor Boukje; wat wil je communiceren? Wat is je doelgroep? Hoe wil je overkomen op je doelgroep? Is er al een huisstijl ontworpen? Zo ja, wat zijn de steunkleuren? Zodat we daar kleding en omgeving op af kunnen stemmen. In welke setting ga je je cliënten ontvangen? Hoe zouden we die setting kunnen creëren voor de shoot zodat een cliënt zich kan verplaatsen in wat hij/zij kan verwachten. Wat voor een ander beeldmateriaal ben je van plan te gaan gebruiken? Zou een personal branding shoot misschien meer vertellen dan slechts een mooi portretje als profielfoto bij je "about me"?

Boukje ging aan doordat ik met haar meedacht, ze zich gehoord voelde en voor haar het belang van goed beeldmateriaal en daarmee het totaal plaatje van haar website nu ook duidelijker werd.

De praktijkruimte is nog niet klaar en ze zou het liefst de huiselijke sfeer van haar eigen huis willen gebruiken, gaf ze aan. Dan gaan we dat doen! Hebben we een figurant om te gebruiken in de beelden? Ja, mijn vriend doet dat maar al te graag ;) - Not!

Kun je aanstaande zondag? Ja! Top, zorg jij voor koffie zodat we het plan nog even door kunnen spreken? Dan neem ik mijn camera mee en zorg ik voor mooi weer!

Volgende maand is haar website klaar en gaan we het resultaat zien! Ik ben heel benieuwd! (inmiddels klaar, zie hier het resultaat!|)

Succes Boukje!


Boukje's LinkedIn profiel

Op zoek naar een ervaringsdeskundig coach en counselor bij verslavingsproblematiek? Zoek dan eens contact met Boukje