Personal Branding shoot thuis bij Interim Professional Thierry Pauptit

Gepubliceerd op 2 juli 2020 om 10:55

Thierry is net gestart als zelfstandig ondernemer en had behoefte aan beeldmateriaal voor zijn website, visitekaartje en social media kanalen. In zijn onlangs nieuw gestijlde karakteristieke woning aan de Leenderweg in Valkenswaard spraken we af voor een zakelijke portret shoot.

Thierry, een import Valkenswaardse jonge zelfstandig ondernemer met een enorme drive en passie voor voor finance en met ambitieuze maar heldere doelen voor de toekomst. Zo heb ik hem tijdens de shoot leren kennen. Samen met zijn vriendin en 2 bonus kinderen zijn ze afgelopen jaar een prachtig pand met cultuurhistorische waarde aan de Leenderweg in Valkenswaard ingetrokken.

Kantoor aan huis.

Bij binnenkomst begreep ik meteen waarom Thierry graag in deze thuislocatie af wilde spreken. Gewapend met mijn camera- en flitsuitrusting stapte ik de woning binnen en bedacht ik welke plekken in huis geschikt waren voor de shoot. Thierry had zelf ook enkele ideeën maar gaf mij de vrije hand. Zijn vriendin Rosita en kids lieten ons even alleen achter zodat we in alle rust ons konden focussen op de shoot. Thierry oogde vrij ontspannen en kon deze ontspanning ook goed vasthouden voor de camera wat prettig werken was.

Het begint met ambitie! 

Al fotograferend vertelde hij over zijn werk en ambities. Thierry verhuurt zichzelf op projectbasis als Financial Crontrol & Information Interim Professional. Zijn doel als financial is om een organisatie op het gebied van stuur- en kengetallen van A naar B te brengen. Om zodoende management informatie beter inzichtelijk te krijgen en op basis daarvan beleidsdoelstellingen te maken om zodoende bedrijfsprocessen te kunnen optimaliseren. Hij liet al even doorschemeren dat er nog andere plannen in de pen zitten maar daarover kan hij nog weinig zeggen. 

Valkenswaards erfgoed.

Zoals altijd liep de shoot wat uit omdat ik nou eenmaal altijd dat extra stapje wil zetten en thuis wil komen met het juiste materiaal. Na 2 uur had ik voldoende beeldmateriaal om mee te kunnen werken. Of toch niet? We hadden zo'n beetje de hele beneden verdieping gehad maar vergaten bijna het belangrijkste. Zijn kantoor! Daar waar de financial magic happens! Bij binnenkomst wordt je herinnerd aan de historie van de woning. Een pand met cultuurhistorische waarde wat diende als voormalig kantoor en woonhuis van sigarenfabriek Chr. Van den Kerkhof. In de schitterende kantoorruimte aan de voorzijde van het huis zijn de authentiek details bewaard gebleven. Mooie houten lambrisering en glas in lood glas en een aantal foto's die je herinneren aan vervlogen tijden geven karakter aan wat nu dienst doet als kantoor voor Thierry zelf. Met trots ging hij achter zijn bureau zitten en legde ik vast wat ik zag; een jonge man vol passie voor wat hij doet. Deze plaatjes waren de kers op de taart zodat ik nu echt het gevoel had een mooie shoot af te kunnen leveren. 

Een mooie ochtend waarbij ik kennis mocht maken met een enthousiaste jonge ondernemer. Ik wens Thierry alle succes toe en dank hem voor deze leuke shoot.


Thierry's LinkedIn profiel

Op zoek naar een gedreven Financial Interim Professional?